PET pántolószalagok

A nagy szakítószilárdságú PET pántszalagok többnyire zöld színben gyártódnak, sima és prégelt felületi kialakítással. Az egységrakományok képzésére használatos termék nagy szakítószilárdságú 270-950 kg-os értékek között változik, kiviteltől függően. A szalagszélesség 12-19 mm között, a tekercshossz 850m és 2500m között változik tekercseléstől függően. Ez a pántolószalag típus mint pánthüvellyel mint pedig vibrációs hegesztőgéppel végteleníthető. Az alkalmazott cséveátmérő az esetek túlnyomó többségében 406 mm.

PP pántolószalagok

A PP pántszalagok egységrakományok pántolására, automata kivitelük kötegelő pántolásra alkalmazott termékcsoport. A kézi pántolószalagok alapanyaguk függvényében alkalmasak dörzs hegesztéses végtelenítésre, a regranulált alapanyagból gyártott termék pánthüvellyel végteleníthető. A kézi szalagokon kívül gyártódnak az ún. automata pántszalagok amelyek széles méretválasztéka megfelelő ár-érték arány kialakítására adnak lehetőséget és alkalmazhatók mint a keretes automata mint pedig a félautomata asztali pántológépek esetében. A PP pántszalagok fekete színben gyártódnak, de a gyártási palettában megtalálhatóak a natúr illetve fehér szalagok is.

Egyedi ajánlatot kérek!

Mind a(z) 9 találat megjelenítése

kézi polipropilén pántszalag 12×0,5mm 2400m/tek

9.672Ft + ÁFA

A pántolószalag primer alapanyagból gyártott változata dörzshegesztéssel, vibrációs hegesztőgéppel is végteleníthető. Amennyiben regranulált alapanyagú polipropilén szalag kerül alkalmazásra, abban az esetben a pántövek végtelenítését a hüvelyes technológiával, kézi pántszalag feszítő és roppantó pántoló géppel lehet kivitelezni. Magas szakító szilárdságú pántolószalag , könnyű kezelhetőség. Alkalmazása pántszalag tároló kocsiban betárolva ajánlott, a szalaglefutás elkerülése érdekében. A polipropilén pántolószalag alapanyaga lehet primer – elsődleges felhasználású- alapanyag,

Kézi PP pántszalag 16×0,7mm

9.360Ft + ÁFA

A rakomány pántolás, vagy egységcsomag pántolás régi bevált alapanyaga a polipropilén – PP pántolószalag. A különböző színben gyártott polipropilén pántolószalag több szélességben és alapanyag vastagságban áll a felhasználók rendelkezésére. Az alkalmazott különböző szélességű és átmérőjű csévetest révén alkalmas pántszalag tároló kocsiban történő alkalmazásra is.